Skrýt reklamu

koleno - bolest uvnitr jen pri jizde na kole

Jaké máte zájmy, koníčky? Co by jste doporučili ostatním pro volný čas?

koleno - bolest uvnitr jen pri jizde na kole

Příspěvekod jerryeng » ned 11. pro 2011 18:10:38

Ahoj,

protože našemu zdravotnictví moc nedůvěřuji, rozhodl jsem se zeptat raději nejdřív zde, jestli někdo nemáte zkušenosti

Už nějakou chvíli mě po jízdě na kole (přibližně nad 25 km) začne bolet levé koleno (jen levé). Vadí mu konkrétně přesně pohyb když je noha ohnuta do pravého úhlu (poloha nahoře) a tlačení při šlapání dolů, právě po pár ujetých km je to docela bolestivé a raději při šlapání stojím. Nebolí svaly, šlachy, je to jakoby bolest přesně uvnitř kolena. Ozve se to třeba i druhý den po této jízdě když si dám nějak "špatně" nohu, tak třeba na chvíli taková ostrá bolest, ale pak nic ať s ní hýbu jak zkouším

Nejlepší je na tom že jsem byl na dovolené v Alpách a šlapali jsme na horu přes 3km vysokou, což bylo celkem stoupání 2,2 km a pak zase to sejít dolů, to musel být na kolena také pěkný záběr a přitom bolest vůbec nic. Vadí mu jen popisovaný pohyb a na kole

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

jerryeng

Re: koleno - bolest uvnitr jen pri jizde na kole

Příspěvekod jerryeng » ned 11. pro 2011 18:10:48

Tak pro začátek doporučuji přestat sportovat a věnovat se rehabilitačním cvičením na zregenerování bolestivého místa. Případně hojivá mast.
Pokud je tam jen něco namožené, tak odpočinek a horké koupele zabere. Kdyby se to nelepšilo, tak šup na vyšetření. Poněvadž meniskus a zákrok
jerryeng

Re: koleno - bolest uvnitr jen pri jizde na kole

Příspěvekod jerryeng » ned 11. pro 2011 18:11:00

Správná volba, ušetříš 30 Kč.
jerryeng

Zpět na Volný čas a sport