Skrýt reklamu

poradíte mi?

Trápí Vás cokoliv ohledně elektroniky? Máte problém, nevíte si rady s nastavením, pak jste zde správně.

poradíte mi?

Příspěvekod Návštěvník » sob 22. čer 2013 7:28:54

poradíte mi?
Jé, já taky potřebuju pomoc, jsem naprosto bez inspirace Příteli bude 40, na alkohol si nepotrpí, nekuřák, oblečení mu radost neudělá, vše, co potřebuje, má. Poslouchá klasickou hudbu, ale cokoliv s hudbou bych se pořizovat bála, je na mě moc přechytřelý. Je dost konzervativní, takže předměty ze sexshopu by sice byly dobrým vtipem, ale asi by ho kleplo Nic moc výstředního, moderního, či dokonce elektronického se jako dárek pro tohoto mladého muže bohužel nehodí. Na ceně nezáleží, spíš aby ho to potěšilo, pobavilo, aby to bylo překvapení. Minulé narozeniny jsem mu koupila starý svazek knih, které nikde nemohl sehnat a moc je chtěl, o Vánocích starý gramofon vypadající přesně jako ten, který je na jeho oblíbeném obraze. Předtím jsem mu namalovala portrét v nadživotní velikosti (fuj, to ale byla fuška!!! ), když měl 35, tak jsem spolu s jeho sourozenci pořídila prasynovce jeho milovaného zesnulého koně atd., nevím, co teď. Jsou to kulaté narozeniny po náročném roce, tak bych chtěla, aby měl obzvlášť velkou radost, ale vůbec nic mě nenapadá Neporadíte?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v sob 22. čer 2013 7:28:54
Návštěvník

Zpět na Elektronika