Skrýt reklamu

Ahojte a diky za reakce...

Jaké máte zájmy, koníčky? Co by jste doporučili ostatním pro volný čas?

Příspěvekod Návštěvník » ned 05. kvě 2013 8:45:53

1. potreboval bych dovysvetlit od DULDY co je to pojem "ja mam svuj pojistenej komplet". Pac taky bych si karavan klidne pojistil "komplet" ale nevim co to je kolik to stoji a pod...
2. karavan v garazi neni je na pozemku. Kdyby byl v garazi, tak si myslim, ze by to bylo v celku v suchu...
3. co jsem se poptaval tak ano - pojisteni proti vandalismu byva u nejakých PR, ale spise az u havarijek, ale zepry si na to poijistovny davaji pozor, a je tezke to jaksi dokazat ze to byl vandalismus... No proste se jim to nechce plati a vykrucuji se...
Bod 3 berte prosim z nadhledem a neberte me za slova... napsal jsem to jak mi zobak narostl, proste nejak tak mi to bylo receno ze s VANDALISMEM je problem...
4. diky za nejake presnejsi navrhy... treba ja mam pojistena "bla bla" u pojistovny BLA BLA a stoji blakč\rok a uz mi nejaci bezdaci rozmlatili okno a ledničku a rozbili v koupelne vanicku a ja to nechal opravit a pojistovna vse cvakla...
hohoho takova pojistka a takova odpoved by mi moooc bodla a valil bych to hned uzavrit abych moh klidi chrnet
Diky

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 05. kvě 2013 8:45:53
Návštěvník

Zpět na Volný čas a sport