Skrýt reklamu

Pamětní mince - solidní obchod

Jaké máte zájmy, koníčky? Co by jste doporučili ostatním pro volný čas?

Re: Pamětní mince - solidní obchod

Příspěvekod Irek » pon 26. čer 2023 22:33:30

Mám takhle od Národní pokladnice sesbíranou kolekci Múz Národního divadla a nebyl s tím problém. Objednáte první a pokud si jí necháte, tak jakoby tím potvrdíte ten odběr a cca jednou za měsíc vám za stejný peníze pošlou další kousek než posbíráte všechny kousky z tý kolekce. Jde to nějak i stopnout, ale chtěl jsem celou, tak s tímhle nemám zkušenosti, ale vím že tam ta možnost je.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Irek

Příspěvekod Miloslav » stř 09. srp 2023 19:15:01

Mě od Národní pokladnice chodí medaile z kolekce Největší osobnosti českého národa. Jako není to úplně nejlevnější, když to vezmu po medaili, ale jsou z ryzího stříbra, tak jsem to za to ochotný dát, protože jsou opravdu velmi pěkně zpracované.
Miloslav

Příspěvekod Čeněk » pát 01. pro 2023 21:17:10

Taky mám doma od pokladnice několik dražších mincí a nelituji toho, vím, že v tom mám peníze aspoň uložený.
Čeněk

Příspěvekod Jindřich » pon 20. kvě 2024 20:28:47

Já jsem objednal u Národní pokladnice mincovní sadu jako dárek pro mého otce a musím říct, že jsem byl velmi spokojený. Objednávka dorazila včas a mince byly krásně zabalený. Komunikace obchodu byla v pohodě a všechny informace ohledně stavu objednávky byly k dispozici. Takže si myslím, že když chce někdo originální dárek, tak je to pro tuhle příležitost super obchod.
Jindřich

Příspěvekod Vladimír » čtv 12. zář 2024 17:58:05

Já celkově beru minci jako originální dárek, když se to dobře propojí s příležitostí. Vnuci končili studium a oba dostali ode mne na památku minci z Národní pokladnice, která přišla i krásně zabalená, takže se to celkově hodilo i k té příležitosti.
Vladimír

Příspěvekod David » pát 20. pro 2024 8:26:51

Jako ještě se mi nestalo, aby nějaká objednávka přišla blbě zabalená. Jako kor když beru něco dražšího, tak je vidět, že i na tom si dávají záležet, aby to bylo při přepravě v bezpečí.
David

Příspěvekod Pavel » stř 02. dub 2025 18:27:25

Joo s tím jsem asi nikdy ani problém neměl, ale spíš bych ocenil, kdyby rozšířili možnost kurýrních služeb, než jen Českou poštu. Česká pošta je sice ok, ale někdy je to trochu pomalejší, než bych si přál. Například DPD nebo PPL by určitě byly rychlejší a flexibilnější, což by ušetřilo čas a zvýšilo komfort celé objednávky. Ale i tak musím říct, že celkový servis od Národní pokladnice je v poho a dávají záležet!
Pavel

Předchozí

Zpět na Volný čas a sport