Skrýt reklamu

Armex Energy - zkušenosti s dodavatelem energií

Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem. Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat?? Nenašli jste rubriku?

Re: Armex Energy - zkušenosti s dodavatelem energií

Příspěvekod Hynek » čtv 14. lis 2024 16:23:39

Tak ty rozdíly stejnak nebudou moc veliký, tak je to asi ve výsledku jedno, tady si stejnak myslím, že budou schopný reagovat i rychleji, když cena půjde dolů, takže za mě furt lepší být u menší firmy než u monopolu.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Hynek

Příspěvekod Richard » čtv 21. lis 2024 10:27:05

Řekl bych, že už to bude možná víc jak deset let, co jsem nezavadil o takovou firmu. A přesně jak píšete, tak ti menší si s cenou dokázali vždy poradit daleko rychleji a nečekali až jim se to bude hodit. Což znám i u Armex energy, že se o nás postarali i v tu dobu, když se ceny zbláznily, byli pohoví a nám to ušetřilo dost peněz.
Richard

Příspěvekod Milan » pát 06. pro 2024 11:49:07

Tenhle postřeh mám taky a kvůli tomu jsem šel i teď u nich znovu do fixní ceny. Říkal jsem si, že aspoň budu mít klid, když teď ceny lítaj nahoru. Zatím žádný problém, všechno šlape jak má, když něco potřebuju, stačí zavolat nebo napsat a vždycky mi poradí.
Milan

Příspěvekod JakubMalý » čtv 12. pro 2024 11:32:57

S Armex Energy mám zkušenost zhruba půl roku a zatím mě jejich služby nezklamaly. Před přechodem k nim jsem měl pár obav, protože jsem měl problém s předchozím dodavatelem, který neustále zvyšoval ceny a komunikace byla špatná. U Armex Energy jsem tohle zatím nezažil, mám přehled a stabilní cenu elektřiny.
JakubMalý

Předchozí

Zpět na Vše ostatní sem