Skrýt reklamu

Armex Energy - zkušenosti s dodavatelem energií

Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem. Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat?? Nenašli jste rubriku?

Armex Energy - zkušenosti s dodavatelem energií

Příspěvekod Leoš » pát 16. srp 2024 21:56:27

Uvítal bych nějaké aktuální zkušenosti s dodavatelem energií Armex Energy, narážím jen na ty staré a to je pro mě nyní už spíše zavádějící, takže spíš třeba někdo kdo k nim přecházel a tak. Jaký mají přístup, jak rychle reagují, budu rád za konkrétnost. díky Leoš

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Leoš

Re: Armex Energy - zkušenosti s dodavatelem energií

Příspěvekod Marek » čtv 29. srp 2024 15:56:59

Já to řešil před rokem a všechno proběhlo v pořádku ohledně přestupu. Takže bez obav si myslím.
Marek

Příspěvekod Kryštof » stř 04. zář 2024 10:55:34

Zdravím Leoši, u Armex energy jsme poslední dva měsíce a musím říct, že převod byl celý v jejich režii a zařídili ho včetně výpovědi u starýho dodavatele. Nová smlouva potvrzená online a podmínky dovysvětlený, když jsem něčemu neporozuměl. Zatím z toho mám spíše dobré pocity, ale ještě nebudu dělat úplné závěry, to se ukáže až třeba po roce.
Kryštof

Příspěvekod Olda » úte 10. zář 2024 13:03:36

Zaměřil jsem se na cenu a jejich komunikaci a kde jsem schopný od nich sehnat aktuální info. Zatím jsou moje zkušenosti dobrý, takže nevidím problém. V nabídce mám že úspora pro mě bude i letos o cosi lepší zas.
Olda

Příspěvekod Endru » stř 18. zář 2024 17:11:58

Mně se libí svým přístupem, když se mi blížila smlouva ke konci, tak mi zavolali s další navazující variantou, která mě vyšla i líp. Takže jsem pak tím pádem neměl potřebu hledat jinde a rovnou to vzal zas od nich. A to si myslím, že ne všude zas mají takovou péči.
Endru

Příspěvekod Patrik » stř 25. zář 2024 19:37:19

U těch už jsme nějaký ten rok, začlo se elektřinou a přidal se postupně i plyn kvůli výhodnější ceně. Držíme to takhle pohromadě už nějakou sezónu a zatím dobrý, ke změně nás od nich nic nenutí.
Patrik

Příspěvekod Zdeněk » pát 27. zář 2024 11:38:30

Ze tří oslovených společností jsem si po porovnání cen vybral právě Armex energy mají i smlouvu na dobu neurčitou a to se mi do téhle doby hodí, už se nechci vázat. Domluva s nimi byla v pohodě, neřešili zbytečnosti a nic víc jako přidaný služby nenutili, tak jsme se domluvili a zatím můžu říct ok.
Zdeněk

Příspěvekod Mateos » stř 02. říj 2024 12:09:28

Taky máme volnou smlouvu, ale u tarifu flexi. Máto takto více společností, kdy jsme jich už pár vystřídali kvůli tomu jejich režimu, co jsme objevili a úspora tím vyskočila opravdu solidní. Armex energy patří teď určitě k těm levnějším, co tenhle tarif mají. Takže jsme u nich na chvíli zakotvili, ale ceny sledujeme furt.
Mateos

Příspěvekod Hynek » pát 18. říj 2024 15:05:25

Souhlas Mateos, my k nim kvůli tomu nechali dát elektřinu i plyn. Dneska se fakt asi na nic lepšího není možnost dostat. A to na tom netu sedím celkem dost.
Hynek

Příspěvekod Tomíš » pon 11. lis 2024 23:58:05

Já jsem to k nim teď taky dal, protože jsem na to koukal a reálně mě budou stát míň než distribuční firma, co pod ní máme hodiny. Třeba to není na furt, to neříkám, ale nyní kvůli ceně beru.
Tomíš

Další

Zpět na Vše ostatní sem