Tuším že ze zákona musí udělat nějakou kontrolu, abyste prostě dokázal vyžít a nešly všechny vaše peníze jen na splátky. Ale na druhou stranu to nehrotí tolik, jako v bance. Nějaký rozdíly tam furt jsou.
Je mi jasný, že tam bude něco jinak, jenže já mám příjem každý měsíc a prostě ten záznam mi v tom dělá teďka akorát paseku a to mi štve. Acemu i tak vyzkouším, díval jsem se, jaký mají úrok a mají ho už i nižší než některý banky a to je tedy něco. Uvidím no, snad pochodím.
Hlavně to s Vámi budou řešit individuálně podle vašich potřeb a jejich možností. Vím z vlastní zkušenosti s Acemou, když jsem si u nich půjčku domlouval já.
Tím že v nabídce nemají jen jeden produkt, tak mi pomohli s výběrem toho správného, který nejlépe pasoval k mým potřebám a financování. V podstatě na to nebylo třeba víc než dva telefonáty a mohl jsem si to s nimi potvrdit, což můžu vřele doporučit.
Podmínky mají dost obdobný jak v bance, akorát ty to dost zpřísnili, tak projde jak kdo. U Acemy jsem věděl do dvou dnů, jak na to jsem a víc mě nebrzdili a začalo se vyřizovat.