Tak to je super. Aspoň víte v jakých vodách lovit dárek ..to můžete na Národní pokladnici sledovat průběžně a třeba natrefíte na něco, co se vám bude hodit jako dárek i do budoucna. Výběr mají podle mě pěkný.
To se vám může lišit mince od mince, ale mám zkušenost, že nejpozději do 14 dnů jsem to měl vždycky doma, ale jindy to zvládli klidně i do 3 dnů. Fakt je to různý a vždy přišlo jen to objednaný, takže bez obav.
Mně vždycky dýl trvaly takový ty dražší kousky, ale jestli je to tím, těžko říct. Objednávka mi byla vždycky doručená tak jako tak, tak to víc neřeším.
Tohle je asi poslední co bych řešil, spíš mi jde o kvalitu mince a ražby, to mi přijde mnohem podstatnější za ty peníze. Jako příklad vám můžu třeba říct minci s národní hymnou, která je dost propracovaná vzhledem k tomu jak má ražené jednotlivé noty… fakt dobrý.
Dobrý den, taky vám teďka někdy volali z Národní pokladnice ohledně možnosti si výhodně zakoupit minci, tuším, že říkali s Marií terezií? Jako mám od nich už dvě věci, ale ještě se mi nestalo, že by mi takhle volali, jestli bych měl o něco zájem. Tak jestli je to běžný.
Joo v klidu, už dřív jsem s nimi jednou mluvil, když měli nějakou minci takhle v akci. Pokud nechcete, tak to odmítnete a nemůžou vám na to nic říct. Já mám pocit, že to bývá i bez poštovného, ale to mě když tak opravte. Jinak v tom nevidím problém.