Mám už po operaci a pro mě teda fajn volba. Jako nebudu říkat, že jsem si to tam užil jak na dovče, ale dalo se to zvládnou úplně v klidu. Hlavně teď už mám oči úplně v pořádku a to je pro mě to nejdůležitější.
Šedý zákal jsem měl a už jsem pár týdnu po operaci a super. Doporučuji, jak zákrok tak kliniku Horní Počernice. Přístup lékařů k léčbě mých očí vnímám že bylo velmi zodpovědné.
Bylo to několik let, než jsem si nechal odooperovat šedý zákal, pořád jsem si myslel, že to nebude horší, ale pak se to rychle zhrošilo a bylo potřeba s tím něco dělat. Tak jsem šel na kliniku Horní Počernice a po pár týdnech jak kdybych šedý zákal ani nikdy neměl.
Šedý zákal je pakárna, takže já jsem se pro operaci taky odhodlala jsem za to fakt moc ráda, lepší než aby se mi oči furt zhoršovali. A tady v horních počernicích to bylo příjemný i prostředím.
Šedý zákal je pěkná potvora. Sám jsem s tím lítal po všech čertech. Před rokem jsem si to ale nechal operativně odstranit a je to skvělý. Kliniku Horní Počernice rád doporučím...
Jsem rád, že mám už dávno po operaci očí a nezhoršil se mi ten šedý zákal až do neúsnosný míry, takhle mám už několik let klid a klinika Horní Počernice mi v tom dost pomohla.