Skrýt reklamu

Doložím osobní zkušenosti:

Jaké máte zájmy, koníčky? Co by jste doporučili ostatním pro volný čas?

Doložím osobní zkušenosti:

Příspěvekod Návštěvník » čtv 06. pro 2012 17:32:00

Doložím osobní zkušenosti
1)uzavřena pojistka, cca po dvou měsících přišlo oznámení, že bylo povinné ručení ukončeno. Jinými slovy, jezdil jsem už cca týden autem, které nebylo pojištěné!!!!! Následoval telefon na helpline - odpověď no asi nejste klient, kterého by jsme si přáli mít, tak jsme pojistku zrušili. Posléze dohledáno, omyl v pojišťovně... zaplať pánbůh, že se nic nestalo.
2)připojištěno čelní sklo, jel jsem do hor a sypač předemnou mě naházel drobný štěrk na sklo. Jelikož sněžilo, spustil jsem stěrače a bylo po skle. Co na to pojišťovna - nedostanete ani korunu, udělal jste si to sám, neměl jste pouštět stěrače...
3)pojistka na obytku - při čtvrtletní platbe po 3 měsích nedošla složenka. Volám do pojišťovny, kde je. Odpověď my jsme to špatně pojistili a tak jsme vám už nic neposlali...
Pokud je 1/3 pojistných události pojišťovacím podvodem, tak ať si to pojišťovny řeší, to není můj problém. Moc tomu nerozumím my vám pojistnou událost neproplatíme, protože 1/3 jsou pojistné podvody ?? To je jako kdyby mě zavřeli jen proto, že se u nás krade, bez ohledu zda li jsem něco ukradl.
Pokud si někdo vezme peníze a nedá mě ujednanou protihodnotu tak mě okradl. Ale souhlasím s tebou, není zloděj jako zloděj ... jak jsem napsal, je to pakáž.
Pojišťuji tam, kde je to nejlevnější. Zvučné jméno pojišťovny neznamená vůbec nic, snad jen to, že to bude drahé. V případě škody se budou cukat všichni a to zda něco dostanete je otázka.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v čtv 06. pro 2012 17:32:00
Návštěvník

Zpět na Volný čas a sport