Skrýt reklamu

Skvrna

Zajímavé informace z oblasti bydlení i Vaší zahrady. Jaký koupit nábytek nebo sekačku?

Skvrna

Příspěvekod rikamrikam » ned 25. zář 2011 21:31:11

Nevíte někdo, jak z terraza/dlažby odstranit skvrnu od PURpěny?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

rikamrikam

Re: Skvrna

Příspěvekod rikamrikam » ned 25. zář 2011 21:31:19

Vážený pane Jane, pokuste se co nejvíce pěnu očistit mechanicky a poté použijte kombinovaný odstraňovač silikonu / PU pěn. Přeji mnoho úspěchu!
rikamrikam

Příspěvekod rikamrikam » ned 25. zář 2011 21:31:29

Malciku, vy nevzdělaný hňupe a ignorante, navštivte už nějaký diagnostický ústav a přestaňte opakovaně napadat mé příspěvky. Ostatní když navštíví třeba tuto adresu
Kód: Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
... 9gv53mg503 si přečtou, že se jedná o "Odstraňovač silikonu a pěny je určen pro snadnější odstranění čerstvého nebo zvulkanizovaného silikonu nebo vytvrzené polyuretanové pěny.". Ale co chcete od debila než jen urážky, namísto normální rady.
Ostatním se omlouvám že jsem musel přiostřit, ale aby mě ten ignorant pochopil, musel jsem se snížit na jeho úroveň.
rikamrikam

Příspěvekod rikamrikam » ned 25. zář 2011 21:31:46

Pane Malciku, nechejte si přeprat trenýrky s rozmáznutým lejnem a KONEČNĚ mě přestaňte míchat s Mezeyem. Všechny rady které tu dávám jsou podané tak, aby tazateli naznačily možnosti které při řešení problému má. To že zde má někdo patent na rozum a musí mě tu napadat za každým slovem které řeknu už je jiná kapitola
rikamrikam

Zpět na Bydlení, domácnost a zahrada