[quote="Miroslav Tvrdý"]Dobrý den,
vzhledem k tomu že jste mojí DPI a na základě rozhovoru s vaší operátorkou před Novým rokem, vám chci sdělit:
V domě Mládežnická 348 Hrotovice v současné době nikdo nebydlí , ježto je v rekonstrukci. A zatím tam nikdo nebude. Operátorka si poznamenala tento stav. Jelikož tam jen občas zajíždím na kontrolu tak se mi teprve dnes dostal do rukou váš předpis záloh a to bez předběžného oznámení kolik budou zálohy činit a ani vaše operátorka, která chtěla, abych uzavřel s vaší společností smlouvu o dodávkách elektřiny mě na žádný nedoplatek neupozornila ! Sdělil jsem jí, že přechod k jinému dodavateli budu řešit až po novém roce ve stanovené lhůtě.
Bez jakéhokoliv upozornění mi oznamujete přerušení dodávky elektřiny pokud nezaplatím do 3.1.2022. Toto upozornění bylo uloženo na poště v Hrotovicích dne 28.12.2021. Takže váš termín je šibeniční a nemorální !
Dnes jsem okamžitě zaplatil 1980,- korun( . 3600,- minus 90% povolená sleva= 1980,-korun.)
Vzhledem k tomu zároveň odmítám přerušení dodávky elektřiny jako neopodstatněné .
Dále žádám o radikální snížení záloh, neboť dům není obývaný cca na 300,-korun měsíčně.
Vzhledem k této situaci věřím v klidné řešení.
S pozdravem
Miroslav Tvrdý
P.S.
Pro další komunikaci bych uvítal :
SMS: 702431054
E-mail:
tvrdymirek@seznam.czZákaznické číslo: 5653340324[/quote]