Skrýt reklamu

Led tv - co znamená možnost wifi

Trápí Vás cokoliv ohledně elektroniky? Máte problém, nevíte si rady s nastavením, pak jste zde správně.

Led tv - co znamená možnost wifi

Příspěvekod rikamrikam » ned 30. říj 2011 18:56:39

prosím o radu, co znamená funkce možnost wifi u TV -Samsung UE32D5500

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

rikamrikam

Re: Led tv - co znamená možnost wifi

Příspěvekod rikamrikam » ned 30. říj 2011 18:56:50

Tuhle TV mám doma také (jen větší obrazovku). NEMÁ internetový prohlížeč. Připojení k internetu znamená, že máte k dispozici některé internetové aplikace. Připojení je možné kabelem (LAN síť) a nebo lze dokoupit adaptér USB, pomocí kterého se k internetu přihlásíte (pokud ale máte doma WiFi, třeba router) bezdrátově (čili WiFi). TV tedy nemá plnohodnotný internet a třeba k NB se taky nepřipojíte. Lze ale TV používat jako druhý monitor počítače. Cena toho USB WiFi adaptéru je mezi 1300 až 1800 Kč (záleží na prodejně). Jiný adaptér použít nelze, musí to být originál Samsung.
rikamrikam

Re: Led tv - co znamená možnost wifi

Příspěvekod rikamrikam » ned 30. říj 2011 18:57:45

Zrovna zítra jdu taky s kamarádem tuhle TV koupit. I on je "zabejčenej" a chce jen s uhlopříčkou 80 cm. Marně mu vysvětluji, že pak ale bude mít menší obraz než dnes na staré televizi s poměrem stran 4:3. Už tady někdo psal, že TV 16:9 s uhlopříčkou 80 cm odpovídá starému formátu TV 4:3 s uhlopříčkou 72 cm.
Určitě byste mohli mít i TV s uhlopříčkou 101 cm. Kupte si samozřejmě co uznáte vy za vhodné - jsou to vaše peníze. Já osobně bych vám doporučoval typ co je mezi, t.j. s uhlopříčkou 94 cm. Je to typ UE37D5500 (s internetem) nebo UE37D5000 (bez internetu. Podle mne je to pro vás ideální volba. Kupte ale dle vlastního výběr.
rikamrikam

Zpět na Elektronika