Skrýt reklamu

Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Informace k dietě, hubnutí, štíhlé postavě.

Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Aneta » čtv 14. pro 2023 10:25:29

Ahoj. Krabičková dieta, máte vyzkoušený? Než udělám objednávku, tak budu ráda za vaše poznatky na co si dát pozor a co vás na tomto druhu stravování zaujalo a zda splnilo vaše očekávání? Děkuji za informace.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Aneta
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Nikola » úte 19. pro 2023 17:29:43

Ahoj Aneto, krabičkovou dietu vyzkoušenou mám, dá se na ní dobře zhubnout, ale i zlepšit zdraví. Objednávám si krabičky od Zdravého stravování tři měsíce a s jídly jsem spokojená. U nich je dobré, že si mohu nechat z jídla vyřadit brokolici, kterou nejím. Očekávání plní, mám dole už 11 kg, ještě 2 a budu happy.
Nikola
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Kamila » pát 29. pro 2023 12:20:57

Aneto, jediné na co si dej pozor, tak je dobře spočítat kilojouly, abys neměla moc nebo zas málo. Jinak objednání u Zdravého stravování je snadné a ještě ten den co jsem udělala objednávku mi volala paní ze zákaznické linky, aby se mnou prošla celou objednávku a upřesnila mi kdy bude první dovoz. A jak psala Nikola můžeš si vyřadit z jídelníčku i potravinu, kterou nemusíš, to jsem nepotřebovala páč já jím všechno :) ;) Mám program protein a s tím jsem spokojená.
Kamila
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Marcela » čtv 11. led 2024 9:40:28

Holky, taky jsem krabičkovou dietu vyzkoušela a spokojenost. Měla jsem od Zdravého stravování program Fit+ ;)
Marcela
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Jájina » stř 17. led 2024 9:47:00

Důležité je aby ti to jídlo chutnalo a u diety jsi bez problému vydržela.
Jájina
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Týna » stř 24. led 2024 21:09:25

To býval můj problém, že jsem u držení diety nikdy nevydržela, protože jsem nemohla jíst pořád to samé dokola. Před půl rokem jsem začala s krabičkovou dietou stejnou jako Marcela, program ,,fit" zdravé stravování. Jídla se za tu dobu co odebírám skoro neopakují, proto mi nedělá problém u diety vydržet.
Týna
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Kajka » úte 13. úno 2024 12:13:59

To bych taky nevydržela jíst několik týdnů stejné jídlo a vím, že některé diety jsou na tom postavené, že se točí pár potravin dokola nebo jak kamarádka měla dietu a ta byla sestavená jen z polévek, to bych nedala už vůbec.
Kajka
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Jarka » úte 20. úno 2024 13:33:42

Krabičková dieta ti právě dá tu rozmanitost jídel, třeba Zdravé stravování má i výběr programů, takže si myslím, že si v tom každý najde co mu sedí. Zkusila jsem program Pro zdraví, protože mi trochu haprovalo zdraví a krom toho, že jsem si každý den pochutnala na pěti jídlech, tak se mi zdravotní stav o něco zlepšil. U krabiček nemusí jít vždy jen o snížení váhy, ale i zdraví se tím dá dost ovlivnit.
Jarka
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Mirka » pon 18. bře 2024 4:16:57

Aneto, mě na krabičkové dietě zaujalo, že jsem zhubla nebyla jsem hladová nebo podrážděná, tak jak jsem to zažila u jiných diet, které jsem zkoušela. Od puberty jsem s váhou bojovala a krabičková dieta mi vyhovuje v tom, že jím dietně a přitom organismu neškodím. Jak psala Jarka dá se na tomto stravování taky dobře ovlivnit zdraví, tak to potvrzuji.
Mirka
 

Re: Krabičková dieta recenze a zkušenosti

Příspěvekod Darina » stř 20. bře 2024 9:12:00

To mě též překvapilo, že jsem si zlepšila hodnoty u doktora, po třech měsících držení krabičkové diety jsem šla na krev a na celkovou prohlídku. Když jsem byla totiž u doktora před půl rokem, tak jsem neměla zrovna nejlepší hodnoty. Jsem ráda, že jsem se vyhnula tomu zobat prášky nebo chodit po dalších vyšetřeních. To si budu objednávat Zdravé stravování, dobře se najím a podpořím zdraví.
Darina
 

Další

Zpět na Dieta a hubnutí - zdavý životní styl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

www.penize.cz - www.poradte.cz

TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.